Drepturile omului, Drepturile tale, Drepturile mele

Drepturile omului, drepturile pe care totzi le avem. ...dar din pacate ne sunt incalcate, dar in ciuda acestui dezavantaj, pentru constituie un MARE ATUU avand in vedere ce am de spus, asha ca ar trebui sa clarific nishte lucruri pentru propria mea intzelegere, shi pentru a nu avea probleme cu legea sau alte institutzii publice ;)

Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public (publicata in Monitorul Oficial nr. 663/23 octombrie 2001)
Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.
CAPITOLUL I Dispozitii generale Art. 1.Accesul liber si neingradit al persoanei la orice informatii de interes public, definite astfel prin prezenta lege, constituie unul dintre principiile fundamentale ale relatiilor dintre persoane si autoritatile publice, in conformitate cu Constitutia Romaniei si cu documentele internationale ratificate de Parlamentul Romaniei. Art. 2.In sensul prezentei legi: a) prin autoritate sau institutie publica se intelege orice autoritate sau institutie publica, precum si orice regie autonoma care utilizeaza resurse financiare publice si care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, potrivit Constitutiei; b) prin informatie de interes public se intelege orice informatie care priveste activitatile sau rezulta din activitatile unei autoritati publice sau institutii publice , indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informatiei; c) prin informatie cu privire la datele personale se intelege orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.

Deci care va sa zic am dreptul la informatzie, shi mai pot sa o fac shi publica! Bai ce chestie, dom'le! Pai in cazul asta sa lamurim shi al doilea lucru, nu? Daca un autor al unei publicatzii sau cartzi expune public, in scris sau in orice alta modalitate ( aici intra si producatorii de televiziune, regizorii de filme shi scenografii etc.) o informatzie, eu pot sa o scriu aici fara nici o problema. Nu-mi trebuie drepturile de copywrite, ci imi trebuie doar sa expun acea informatzie in alta modalitate sau context! ;)
Al treilea lucru care trebuie lamurit este foarte simplu! Daca autorul respectiv sau producatorul etc. ofera in cartea,scrierea, publicatzia, filmul, documentarul, emisiunea sa o INFORMATZIE, pe care o shi sustzine cum ca ar fi reala, adevarata, atunci pot sa o folosesc pe acest blog, cu conditzia de la punctul 2. ;)
 1. #1 by Eddy on October 29th, 2007 - 18:17

  Drepturile omului sunt importante,dar uneori ele sunt incalcate d cei care au o functie mai mare decat noi deci in concluzie tin-o tot asa :d ;) :)>-
  RE Q
 2. #2 by http://buna ziua stoica on April 18th, 2010 - 18:46

  R E C L A M A T I E


  Subsemnatul Stoica Mircea domiciliata in Medias str.Luncii nr.1 bl.3 ap.26 et.1 cod postal 551010. Doresc sa fac o reclamatie impotriva SC. BUSINESS CONSTRUCT SRL. inclusiv reprezentatul (angajat) LULCIUC ILIE VASILE. LULCIUC ILIE VASILE ne-a promis ca in data de 10/04/2010 sau in data de 12/04/2010 ca se va prezenta la firma noastra incaltaminte SC. BUSINESS CONSTRUCT SRL. pentru a ne returna drepturile noastre banesti (salarile).
  Am fost prezent in data de 12/04/2010 cu colegii mei in fata fabricii pe la ora 10:30 in care reprezentatul firmei SC. BUSINESS CONSTRUCT SRL. LULCIUC ILIE VASILE nu s-a prezentat pentru a ne returna drepturile noastre banesti (salarile). Unii din colegii nostri l-au anuntat prin linia telefonic mobil iar reprezentatul LULCIUC ILIE VASILE nu a raspuns nimic.Am decis cu totii angajatii sa mergem la doamna contabilitate Ana sa poata lua legatura telefonic cu LULCIUC ILIE VASILE nr.mobil 0735842555 pentru a respecta legiile cum se cuvine si sa faca tot posibilul sa ne poata returna drepturile noastre banesti (salarile) suma de 1222 lei reprezentand diferenta de salarii pentru lunile august-septembrie 2009,partial din ianuarie 2010,salariul aferent lunilor februarie-martie 2010, precum si compesarea in bani a zilelor de concediu de odihna neefectuat pana la data incetarii activitatii. El declara de mai multe ori ca firma noastra de incaltaminte SC. BUSINESS CONSTRUCT SRL. nu are bani. In data de 15/03/2010 reprezentatul LULCIUC ILIE VASILE. a transportat productia noastra facuta de noi la municipiul toplita din care aceea productie trebuia rezolvata cel putin facturile la timp pentru a intra salariile noastre in contul fabricii dar nu a respectat cum scrie in codul muncii din care ne tot amana de pe o saptamana pe alta. Va rog sa luati masuri legale cu reprezentatul LULCIUC ILIE VASILE pentru a ne returna dreptul nostru cum se cuvine.
  Cu toata stima va multumesc!
  DATA SEMNATURA
  15/04/2010 STOICA
  MIRCEA
  :(
  RE Q
 3. #3 by http://system-fucker-strange-life.ablog.ro tavonetzu on April 18th, 2010 - 20:13

  Domnu stoica, eu nu va opt ajuta cu nimic ... incercati la o institutie de stat sa trimiteti ce mi-ati trimis mie !
  RE Q

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

SetPageWidth

Beautiful singles in your area. Meet them now!